γίνετε υποστηρικτές του δικτύου Περραιβία

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε το έργο μας.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση της πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020, κατέθεσε υποψηφιότητα με σκοπό την επιβράβευση των πρωτοβουλιών και του έργου του δικτύου.

 

ψηφιστε εδωΓνωρίστε το έργο μας

bravo 2018

Η θετική ψήφος σας είναι τιμή και μας δίνει την δύναμη για την συνέχιση του έργου του Δικτύου Περραιβία.

Ο κοινωνικός διάλογος του θεσμού BRAVO 2018 με την online ανάδειξη των πρωτοβουλιών & προγραμμάτων Βιώσιμης Ανάπτυξης που υποστηρίζουν την δημιουργία της Ελλάδας του αύριο έχει ξεκινήσει!

 

Δείτε περισσότερα στο website

Η υποψηφιότητα του δικτύου στον διαγωνισμό, αφορά τις καλές του πρακτικές της διοργάνωσης και την θεσμοθέτηση για την Ελλάδα των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.

Δείτε τα WEBsites
Euromed2017.eu   Euromed2015.eu

ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ

Στηρίξτε με την ψήφο σας τις πρωτοβουλίες και το έργο του Δικτύου Περραιβία

Αναλυτικότερα:

Ο κοινωνικός διάλογος του θεσμού BRAVO 2018 με την online ανάδειξη των πρωτοβουλιών & προγραμμάτων Βιώσιμης Ανάπτυξης που υποστηρίζουν την δημιουργία της Ελλάδας του Αύριο έχει ξεκινήσει!

Η υποψηφιότητα του δικτύου στον διαγωνισμό, αφορά τις καλές του πρακτικές της διοργάνωσης και η θεσμοθέτηση για την Ελλάδα των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.

Η ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”
Ο κοινωνικός διάλογος του θεσμού BRAVO 2018 με την online ανάδειξη των πρωτοβουλιών & προγραμμάτων Βιώσιμης Ανάπτυξης που υποστηρίζουν την δημιουργία της Ελλάδας του Αύριο έχει ξεκινήσει!

Στόχος της δράσης αυτής είναι η επιβράβευση των καλύτερων πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται στη χώρα μας από ΦΟΡΕΙΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΔΗΜΟΥΣ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Αναφορικά με την προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας & της Κοινωνικής Υπευθυνότητας, το Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση της Πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020, που στοχεύει να συμβάλει στη διαμόρφωση των προϋποθέσεων για τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης στη χώρα μας που να εξασφαλίζει μια Βιώσιμη Οικονομία Κοινωνία, κατέθεσε υποψηφιότητα στον διαγωνισμό αυτό ,
με μια από τις καλές του πρακτικές, που είναι η διοργάνωση και η θεσμοθέτηση για την Ελλάδα των – πρώτων στην ιστορία της χώρας – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, σε συνεργασία με Ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου), που έχουν ως σκοπό τη μελέτη, την έρευνα, την καταγραφή, την ψηφιοποίηση, τη διάσωση και την ανάδειξη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ σε όλο τον κόσμο, διοργανώνοντας, ήδη, τα δύο (2) πρώτα Συνέδρια στην Ελλάδα το 2015 και το 2017, με τη συμμετοχή 500 Συνέδρων απ’ όλο τον κόσμο.

Δείτε το ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ του 2ου Συνεδρίου ΕΔΩ

Αν πιστεύετε ότι η πρωτοβουλία αυτή συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, αναδεικνύει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ σε όλο τον κόσμο, συγκεντρώνοντας όλους τους ανά την υφήλιο Έλληνες επιστήμονες, δημιουργώντας ρεύματα Πολιτιστικού Τουρισμού προς τη χώρα μας και ακόμα, αν θέλετε να στηρίξετε με την ΨΗΦΟ σας τις πρωτοβουλίες, που το ΔΙΚΤΥΟ “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” αναπτύσσει, τα τελευταία χρόνια στους τομείς δράσης του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα ήταν τιμή μας, αν ψηφίζατε θετικά για την πρωτοβουλία μας, που θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε το εθελοντικό μας έργο.

 

Γνωρίστε το ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ

Δείτε κάποιες από τις δράσεις του δικτύου Περραιβία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

12 + 9 =