Παρουσίαση δύο βιβλίων της Ελασσονίτισσας συγγραφέως και ζωγράφου κ. Χ. Τσεκούρα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, στις 7μ.μ. στον 2ο όροφο του πολιτιστικού κέντρου του Μύλου του Παππά στην Λάρισα. Την παρουσίαση των βιβλίων διοργάνωσαν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθιωτών Λάρισας «Οι Σελλοί του Ολύμπου» και η παγκόσμια ομοσπονδία Ελασσονιτών «Δίκτυο Περραιβία».


Τα βιβλία «Μουζαφφέρ» και « Η σιταρόκουκλα» των εκδόσεων Knights of Athens παρουσίασε η κ. Φωτεινή Καλούδη κατασκευάστρια κούκλας, κουκλοπαίχτρια, υπεύθυνη του Δημοτικού Κουκλοθίασου Λάρισας «Τιριτόμπα» και του μουσείου Κούκλας, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θωμάς Αστερίου, όπως επίσης και η συγγραφέας.
Τιμητικές πλακέτες προς την σπουδαία δημιουργό επεδωσε ο διοργανωτής Φορέας Σύλλογος Πυθιωτών Λάρισας δια του Προέδρου του, αλλά και Αντιπροέδρου Α’ του Δικτύου ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” κ. Θωμά Αστερίου και της Γ.Γ. κ. Αποστολίας Φαρμάκη και το Παγκόσμιο Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”, δια του προέδρου του κ. Κων/νου Σκριάπα .
Στο τέλος της παρουσίασης των βιβλίων ο κιθαριστής και τραγουδιστής Θωμάς Πανταζής ερμήνευσε τραγούδια της τραγουδοποιού Χάρις Τσεκούρα που γράφτηκαν ειδικά για το βιβλίο της «Μουζαφφέρ», ενώ στη συνέχεια η Συγγραφέας υπέγραψε τα βιβλία της!!