Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση ότι σήμερα, Κυριακή 18 Ιουλίου 2021, «ταξίδεψε για τη γειτονιά των Αγγέλων» ένας πολύτιμος φίλος, ένας μαχητής της ζωής , ένας σπουδαίος οικογενειάρχης, ένας δυνατός και σπουδαίος Πρόεδρος.
Ο Πρόεδρος της πανίσχυρης Λέσχης Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας Γιώργος Τσάλιος, με τον οποίο, τα τελευταία δέκα χρόνια, οργώναμε την Ελλάδα, μέσα από τη διοργάνωση μεγάλων αγώνων κλασσικής αυτοκίνησης , αναδεικνύοντας μαγικούς προορισμούς, την ιστορία , τη φύση, τον πολιτισμό ,τα τοπικά προϊόντα και τη δυναμική μιας άλλης «άγνωστης» Ελλάδας, της Ελλάδας της προόδου και της προκοπής.
Λίγοι καταλάβαιναν τη δυναμική, τη φαντασία, την αποτελεσματικότητα και το μεγάλο του όραμα να αναδείξει την κλασσική αυτοκίνηση στην Ελλάδα, ως ένα αναπτυξιακό εργαλείο προβολής της χώρας μας σε όλο τον κόσμο, ως έναν μαγικό προορισμό, που αξίζει τον κόπο οι πολίτες όλου του κόσμου να την επισκεφτούν! Τέτοια ήταν η δυναμική και η προβολή όλων των διοργανώσεων της ΛΕΚΑΜ, υπό την Προεδρία ενός τόσο σημαντικού ανθρώπου!
Το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» έχασε έναν πολύτιμο φίλο και συνεργάτη, που είχε τόσα πολλά να προσφέρει , γι’ αυτό και ο πρόεδρος Κων. Σκριάπας , οι Αντιπρόεδροι Θωμάς Αστερίου-Κώστας Φουρκιώτης και όλα τα Μέλη ΔΣ εκφράζουν τη βαθιά τους συγκίνηση και λύπη και συλλυπούνται την εξαίρετη σύζυγο Βάγια, τα παιδιά και τα εγγόνια τους, μέσα από την καρδιά τους! Καλό Ταξίδι φίλε Γιώργο! Θα είσαι πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας!!
Σε ότι αφορά τα Μέλη ΔΣ της ΛΕΚΑΜ, που είναι τόσο κοντά στην οικογένεια, εκφράζουμε τη μεγάλη μας συμπαράσταση και θλίψη και υπόσχεση όλων μας ,θα πρέπει να είναι η συνέχιση ενός οράματος, που ο αείμνηστος Πρόεδρος είχε και να αφιερώσουμε το επόμενο και επετειακό 10ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΟΛΥΜΠΟΥ στη Μνήμη του!!
Καλό σου Ταξίδι αγαπημένε Φίλε!! Θα σε τιμούμε πάντα!
Το ΔΣ του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»
ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ