ΠΡΟΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΛΒ

Υπόψη κ. Διευθύνοντα Συμβούλου

admin@port-volos.gr

Διευθύνων Σύμβουλος : +3024210-23434

Διοικητικό Τμήμα – Γραμματεία Δ.Σ.: +3024210-32545

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΤΜΗΜΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΥ

Υπόψη κ. Υβανούδη Αντ Τηλέφ. 24213-16158 ivanoudis@port-volos.gr

 

ΘΕΜΑ: ” ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς ΟΛΒ για τη στήριξη της εκδήλωσης  Distinguished Gentlemans Drive ‘22:Διήμερες εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης των πολιτών για την αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών

Αξιότιμε Διευθύνοντα Σύμβουλε  του ΟΛΒ ,

 

Σας ενημερώνουμε ότι η  καρδιά της κλασσικής αυτοκίνησης χτύπησε  δυνατά στο Βόλο, μέσα από ένα ξεχωριστό γεγονός, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022), αφού δεκάδες κλασσικά οχήματα συμμετείχαν  σε μια πρωτότυπη εκδήλωση με τίτλο «Distinguished Gentleman’s Drive», τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική εκδήλωση που γίνεται ταυτόχρονα σε περισσότερες από 200 πόλεις σε όλο  τον κόσμο,  με ιδιοκτήτες κλασικών αυτοκινήτων, κάνοντας την καρδιά της κλασσικής αυτοκίνησης να χτυπήσει δυνατά από τη Θεσσαλική πόλη .

Οι εκδηλώσεις  αυτές, που πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία και με εντυπωσιακό τρόπο, τελούσαν υπό την έγκριση και την Αιγίδα της Ε.Ο.-ΦΙΛ.Π.Α. και  ήταν το αποτέλεσμα της συνεργασίας  της νέας Λέσχης Κλασσικών Οχημάτων με την ονομασία «Φ.Ι.Ο.-Φίλοι Ιστορικού Οχήματος» ( Πρόεδρος ο Κώστας Καρακατσάνης)Έδρα : Βόλος), που “συστήθηκε” στο κοινό του Βόλου και πραγματοποίησε την πρώτη της δράση  και του πολυβραβευμένου Δευτεροβάθμιου Οργανισμού  «Δίκτυο ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» (Πρόεδρος ο Κώστας Σκριάπας), με τον παγκόσμιο θεσμό Distinguished Gentlemans Drive (Έδρα Αυστραλία)  , που για το Βόλο εκπροσωπείται από τον κ. Δημήτρη Κογκέλη.

O σκοπός της εκδήλωσης του Σ/Κ 24-25/9/2022 ήταν  ιερός και αφορούσε  την ενημέρωση του γενικού πληθυσμού πάνω στους κινδύνους για τη ζωή, που προέρχονται από την καθυστερημένη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη, καθώς επίσης και σε θέματα ψυχικής υγείας των ανδρών.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης των κλασσικών οχημάτων ,που είχαν την  ευκαιρία να τα θαυμάσουν όλοι, μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια , προβλήθηκαν  σχετικά βίντεο και ενημερώθηκαν  όλοι οι ενδιαφερόμενοι για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη από τον Χειρουργό- Ουρολόγο/ Ανδρολόγο MD, FEBU, PhD κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου, Διδάκτορα Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας και Ουρολογικού Τμήματος «ΆΝΑΣΣΑ», με σκοπό να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

 

Οι εκδηλώσεις στο Βόλο, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και έθεσαν την παρακαταθήκη και επόμενων τέτοιων μεγάλων εκδηλώσεων παγκόσμιας κλίμακας ,που αναδεικνύουν τα κλασσικά οχήματα ,ως ένα δυνατό εργαλεία ανάδειξης  της χώρας μας στο εξωτερικό, αλλά  και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας σε μείζονα θέματα δημόσιας υγείας , όπως είναι ο καρκίνος του προστάτη.

 

Για όλους τους παραπάνω λόγους

Και επειδή

με την ευγενική παραχώρηση του χώρου στην παραλία του Βόλου , τη χορήγηση ρεύματος και τη διευθέτηση του χώρου, συμβάλλατε  τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης,

και επειδή

αποδείξατε ,για μια ακόμα φορά, ότι έχετε εξαιρετικά αντανακλαστικά σε ότι αφορά την κοινωνική προσφορά  και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε μείζονα θέματα δημόσιας υγείας, όπως συνέβη στην περίπτωσή μας,

 

σας ευχαριστούμε θερμά

 

και ελπίζουμε ότι η στενή και καλή συνεργασία μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον ,έτσι ώστε να συμβάλλουμε,  ο καθένας από την πλευρά του, στην ανάδειξη του Βόλου ,ως ενός μαγικού προορισμού,  του πολιτισμού και των ανοιχτών οριζόντων , αλλά και της ανάδειξης του ρόλου της κλασσικής αυτοκίνησης ,ως ενός δυνατού αναπτυξιακού εργαλείου και ανάδειξης της περιοχής μας σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, παρακαλούμε να διαβιβάσετε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μας στα στελέχη με τα οποία συνεργαστήκαμε και τα οποία διακρίνονται από υψηλή τεχνογνωσία και υψηλό αίσθημα ευθύνης, εκπροσωπώντας τον ΟΛΒ , με τον καλύτερο τρόπο.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση ,Αρμόδιος : ΣΚΡΙΑΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  Mobile: 6974-881944   EMail: skriapask@gmail.com

 

Συνημμένα σας στέλνουμε το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε μετά τις διήμερες εκδηλώσεις .

 

ΟΙ  ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ

  • Φ.Ι.Ο.-Φίλοι Ιστορικού Οχήματος ( Έδρα : Βόλος)-Πρόεδρος Κ. Καρακατσάνης
  • Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»- Πρόεδρος Κ. Σκριάπας- Ελλάδα
  • Distinguished Gentlemans Drive – Εντετ. Εκπρόσωπος Δημ. Κογκέλης (Έδρα Αυστραλία)