ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θα ήταν τιμή μας αν παραστείτε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής μας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρες 18.00-23.00  και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρες 10.00-12.30 το μεσημέρι στην παραλία του Βόλου (Κτίριο «ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ»).

Πρόκειται για  μια πρωτότυπη εκδήλωση με τίτλο «Distinguished Gentleman’s Drive», τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική εκδήλωση που γίνεται ταυτόχρονα σε περισσότερες από 200 πόλεις σε όλο  τον κόσμο, με σκοπό να ενημερωθούν και ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες σε θέματα δημόσιας υγείας,  μέσω της έκθεσης  κλασικών και vintage αυτοκινήτων.

O σκοπός της εκδήλωσης είναι ιερός και αφορά την ενημέρωση του γενικού πληθυσμού πάνω στους κινδύνους για τη ζωή, που προέρχονται από την καθυστερημένη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη, καθώς επίσης και σε θέματα ψυχικής υγείας των ανδρών.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης των κλασσικών οχημάτων ,που είναι ευκαιρία να τα θαυμάσουν όλοι, θα μοιραστούν ενημερωτικά φυλλάδια , θα προβληθούν σχετικά βίντεο και θα ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη από εξειδικευμένους επιστήμονες, με σκοπό να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Σχετική ομιλία θα πραγματοποιηθεί από τον Χειρούργο- Ουρολόγο/ Ανδρολόγο MD, FEBU, PhD κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου, Διδάκτορα Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας και Ουρολογικού Τμήματος «ΑΝΑΣΣΑ».

Στην εκδήλωση αυτή «συστήνεται» στην κοινωνία του Βόλου και όχι μόνο,  ο νεοσύστατος Φορέας «Φίλοι Ιστορικού Οχήματος», που αποτελεί την μετεξέλιξη της Λέσχης Κλασσικών Οχημάτων Βόλου, φιλοδοξώντας να επηρεάσει θετικά την εξέλιξη της κλασσικής αυτοκίνησης στην Ελλάδα.

Η συμμετοχή του κοινού στις διήμερες εκδηλώσεις θα είναι εντελώς δωρεάν..

Παράλληλα θα συγκεντρωθούν χρήματα ,που θα διατεθούν στον  παγκόσμιο φορέα DGR για την προώθηση της επιστημονικής  έρευνας στο πεδίο της πρόληψης του καρκίνου του προστάτη

Σας περιμένουμε!

Με Εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ

  • Φ.Ι.Ο.-Φίλοι Ιστορικού Οχήματος ( Έδρα : Βόλος)- Δίκτυο ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»-                           Distinguished Gentlemans Drive (Έδρα Αυστραλία)

 

Πρόεδρος Κ. Καρακατσάνης                                                   Πρόεδρος Κ. Σκριάπας Ελλάδα                                    Δημήτρης Κογκέλης- Διαπιστ. Εκπρόσωπος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για συμμετοχές πληρωμάτων στις εκδηλώσεις 24-25/9/2022 στο Βόλο, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον κ. Κ. Καρακατσάνη  τηλέφ.6944-887441.