ΑΘΗΝΑ 13/11/2020
Αγαπητοί Συνάδελφοι ,
Σας ευχόμαστε καλή δύναμη στην αντιμετώπιση της πανδημίας και να είστε γεροί και δυνατοί.
Ευχόμαστε ,επίσης, να βγούμε όλοι υγιείς από αυτή την τραγική εμπειρία και να επανέλθουμε το ταχύτερο δυνατό στην κανονικότητα και να πάρουμε πίσω τη ζωή μας.
Σας ενημερώνουμε ότι τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ -EuroMed 2019 έχουν ολοκληρωθεί και έχουν πάρει αριθμό ISBN 978-618-85119-0-3 από το Ελληνικό Κέντρο ISBN.
Το E-Book των Πρακτικών του Συνεδρίου είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου www.euromed-dch.eu και μπορείτε ελεύθερα να τo κάνετε download και να το χρησιμοποιήσετε .
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ
Επειδή ως Διοργάνωση , θα τυπώσουμε αντίγραφα των Πρακτικών και του 3ου Συνεδρίου, όπως έγινε και για τα 2 πρώτα Συνέδρια, για τις ανάγκες μεγάλων βιβλιοθηκών και για τα αρχεία πανεπιστημίων
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ,
Όσοι από τους συνέδρους επιθυμούν να προμηθευτούν τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ σε έντυπη μορφή , σε διάσταση Α4 , για το δικό τους αρχείο, θα πρέπει μέχρι την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020, να μας στείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση, έτσι ώστε , μαζί με τις δικές μας εκτυπώσεις , να κάνουμε και εκτύπωση των πρακτικών για όλους τους άλλους ενδιαφερόμενους!
Η τιμή προμήθειας ενός αντιγράφου των ΠΡΑΚΤΙΚΏΝ ( σελίδες 868 σε διάσταση Α4 ) ανέρχεται στο ποσό των 45 ευρώ + 15 ευρώ τα έξοδα αποστολής.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΚΩΝ. ΣΚΡΙΑΠΑΣ
ΤΗΛΕΦ.6974-881944