ΒΟΛΟΣ 7/6/2019 ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 1732/7-6-2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλη “Απόβαση” του Ναυτικού και φέτος στο Βόλο
Η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού
στο Βόλο την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019
στο θερινό θέατρο “Μελίνα Μερκούρη”
Τίτλος της φετινής συναυλίας “Ραντεβού στα Sixties”

Όλη η μαγεία του Ελληνικού Κινηματογράφου και του ’60 σε μια ονειρική συναυλία

Θεσμός η συνεργασία της Μπάντας ΓΕΝ με το Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”

Άρχισε η διάθεση των προσκλήσεων

“Απόβαση” του Πολεμικού Ναυτικού θα έχουμε και φέτος στο Βόλο, αφού την Τετάρτη 12 Ιούνιου 2019 και ώρα 9.30 μ.μ. στο Θερινό Θέατρο Βόλου “Μελίνα Μερκούρη”, η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη, πλέον, μεγάλη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που φέτος έχει τίτλο “Ραντεβού στα Sixties” , με σκοπό τη στήριξη ευπαθών ομάδων , όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, με συμβολική είσοδο πέντε (5) ευρώ. (Προπωλήσεις στον Μουσικό Οίκο “Κεχαϊδη” και στο Cafe 4 Εποχές).

Πρόκειται για τη μία από τις τρεις συναυλίες Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σπάνιας ποιότητας και αισθητικής , που θα διοργανωθούν και φέτος σε όλη τη Θεσσαλία, με πρωτοβουλία του Δικτύου “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας, σε συνεργασία με το ΓΕΝ και τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού , με την υποστήριξη , για το Βόλο ,της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, του Οργανισμού Λιμένος Βόλου κ.ά.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της 40μελούς Μπάντας ΓΕΝ, που θα έλθει στο Βόλο με τους καλύτερους σολίστες της , έχει ο ακούραστος και ευρηματικός Κερκυραίος μαέστρος κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος -Πλωτάρχης (ΠΝ) ,που έχει απογειώσει την καλή φήμη της Μπάντας τα τελευταία χρόνια, κατατάσσεται ,πλέον , στις καλύτερες της Ευρωπαϊκής ηπείρου και προσκαλείται για εμφανίσεις σε όλη την υφήλιο, διαφημίζοντας την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, μέσα από τη μουσική.

Σολίστ : Μαρίζα Σακελλαρίου (σοπράνο) , Θεόδωρος Μπιράκος (βαρύτονος) και Ανδρέας Καραούλης (τενόρος) .
Χορογραφίες : Βάσω Τηλιοπούλου
Φέτος οι διοργανωτές θα στηρίξουν ευπαθείς ομάδες του Βόλου και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Μαγνησίας.

Οι φετινές μεγάλες συναυλίες, τις οποίες σπάνια συναντά κανείς , θα είναι ,όπως κάθε χρόνο, μια σπονδή στην ποιότητα, στην αισθητική και στην καλή Ελληνική Μουσική και θα μας ταξιδέψουν στη χρυσή εποχή του Ελληνικού κινηματογράφου και της δεκαετίας του 1960, μέσα από εξαιρετική μουσική ,τραγούδι, εικόνες, χορογραφίες, νοσταλγία και έντονα συναισθήματα, με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών-σολίστ.

Σημειώνεται ότι οι πολύ υψηλού επιπέδου αυτές συναυλίες ,έχουν γίνει θεσμός για τη Θεσσαλία και έχουν δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό, που με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθεί, κάθε χρόνο, τις πολιτιστικές αυτές εκδηλώσεις, κατακλύζοντας τα ανοιχτά μεγάλα θέατρα , όπου αυτές πραγματοποιούνται.

Η συναυλία αυτή θα ταξιδέψει την επόμενη μέρα Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 -Τρίκαλα, Ανοιχτό Θέατρο Τρικάλων με σκοπό τη στήριξη Κοινωνικού Παντοπωλείου Τρικάλων ( με την υποστήριξη του Δήμου Τρικκαίων και τον Σύλλογο Φίλων Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων) και την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 – Φάρσαλα στον Αύλειο χώρος του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων (σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Φαρσάλων-στήριξη Κοινωνικού Παντοπωλείου)
Όπως είναι γνωστό η εξαιρετική Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού , όλα αυτά τα χρόνια επιτελεί όχι μόνο σπουδαίο πολιτιστικό ,καλλιτεχνικό και κοινωνικό έργο , αλλά ακόμα διαφημίζει όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας δημιουργώντας -και μέσα από την τέχνη- βαθιά αισθήματα εμπιστοσύνης και σεβασμού προς τις Ένοπλες Δυνάμεις συνολικά και αναδεικνύει την Κοινωνική Αλληλεγγύη ως υπέρτατο κοινωνικό αγαθό.

Σε ότι αφορά το Βόλο , αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Ελασσονιτών Μαγνησίας και το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”, σε συνεργασία με τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού , έχουν πραγματοποιήσει μεγάλες συναυλίες και στήριξαν με τρόφιμα το το γηροκομείο, το ορφανοτροφείο και τις “Άσπρες Πεταλούδες” (2015), το 2017 στήριξαν οικονομικά την ΕΛΕΠΑΠ και το 2018 βοήθησαν καθοριστικά το Σωματείο των Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “Ιππόκαμπο” και έγινε πραγματικότητα ένα όνειρο δέκα ετών του Σωματείου, με την αγορά ενός ειδικού λεωφορείου για την μεταφορά ΑμεΑ

Η στενή συνεργασία της Μπάντας ΓΕΝ με το Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” έχει γίνει ,πλέον , θεσμός , που ευχή και των δύο πλευρών είναι να συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια , κάθε φορά με διαφορετική θεματολογία , αφού προσφέρει πολιτισμό και θέαμα υψηλών προδιαγραφών, ενώ παράλληλα ενισχύει σημαντικά ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας σε όλη τη Θεσσαλία.

Πληροφορίες στο Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” Κων. Σκριάπας Τηλέφ. 6974-881944 E-Mail : skriapask@gmail.com

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ .του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»
Ο πρόεδρος Ο Αντιπρόεδρος Α’
Σκριάπας Κων/νος Θωμάς Αστερίου
Οικονομολόγος, Σύμβουλος Ανάπτυξης Οικονομολόγος
—————————————————————————————————————————————————————
Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 0030-6974881944 -Πρόεδρος Δικτύου Κων. Σκριάπας ,
E-Mail: info@perrevia.net.gr, skriapask@gmail.com .
SITES: www.perrevia.net.gr , www.diktioelassonas.gr,
FACEBOOK: https://www.facebook.com/DiktioPerraivia/