ΕΛΛΑΔΑ, 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020
Η Οργανωτική Επιτροπή
των Πανελλήνιων Συνεδρίων Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς –EuroMed ,
που διοργανώνονται στην Ελλάδα ,κάθε δύο χρόνια ,από το 2015,
Σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση !
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η περίοδος της πανδημίας ,που μαστίζει την Ελλάδα, αλλά και όλο τον κόσμο, θα περάσει , με την ομοψυχία και τη συνεργασία όλων μας , η χώρα θα βγει από την τεράστια αυτή κρίση και όλοι μαζί ,πιο δυνατοί και πιο σοφοί, θα αγωνιστούμε για τη δημιουργία μιας νέας σύγχρονης Ελλάδας ,της Προόδου ,της Ανάπτυξης, της Αξιοπρέπειας, της Αλληλεγγύης, των Αξιών και του Πολιτισμού!

Όλοι οι Φορείς και οι άνθρωποι του Πολιτισμού , θα πρέπει να κρατήσουμε τις Αξίες του ανθρωπισμού πολύ ψηλά και να διασώσουμε και αναδείξουμε τον θαυμάσιο Ελληνικό Πολιτισμό που κληρονομήσαμε και θα πρέπει να τον παραδώσουμε ακέραιο στις επόμενες γενεές και στην Ανθρωπότητα!

Σύντομα, θα βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί , σε σπουδαία και μεγάλα επιστημονικά γεγονότα, με επίκεντρο την Πολιτιστική μας Κληρονομιά, για θα ανταλλάξουμε γνώσεις, εμπειρίες και καλές πρακτικές ,δημιουργώντας την Ελλάδα του Μέλλοντος και του ονείρου, μια Ελλάδα που τιμά την ιστορία της και διεκδικεί με αξιώσεις ένα καλύτερο Αύριο!
Όλοι μαζί μπορούμε!!!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!
Η Οργανωτική Επιτροπή
• ΜΑΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ -Διευθυντής Εργαστηρίου/Έδρας UNESCO Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου
• ΘΕΟΔ.ΓΚΑΝΕΤΣΟΣ- Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής,
• ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΑΛΗΣ-Αναπλ.. Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ,
• ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ -τ. Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ,
• ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΚΡΙΑΠΑΣ -Οικονομολόγος -Σύμβουλος Ανάπτυξης-Πρόεδρος Δικτύου ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»- ΕΛΛΑΔΑ

www.euromed-dch.eu
euromed.greece@gmail.com